Om Oss

Välkommen till musikermotrasism.se! Vi är en blogg som brinner för att lyfta fram musiker som aktivt jobbar mot rasism inom musikvärlden. Vårt mål är att sprida kunskap och medvetenhet om vikten av att kämpa för jämlikhet och rättvisa inom musikindustrin.

Vi är stolta över att kunna presentera en mängd olika artister som engagerar sig i denna fråga, från olika genrer och bakgrunder. Vi tror att musiken har kraften att ena och inspirera människor över hela världen, och vi vill uppmuntra musiker att använda sin plattform för att sprida positiv förändring.

Utöver vårt arbete med att lyfta fram musiker som kämpar mot rasism, vill vi också hjälpa dig att skicka blommor till dina favoritartister efter en lyckad musikkonsert. Vårt nätverk av florister kan leverera blommor till musiker oavsett var de befinner sig i Sverige, så att du kan visa din uppskattning för deras fantastiska prestationer.

Vi på musikermotrasism.se tror på kraften i musiken och hur den kan förena människor oavsett deras bakgrund eller hudfärg. Vi hoppas kunna inspirera fler musiker att ta ställning mot rasism och sprida kärlek och samhörighet genom sin musik.

Rulla till toppen