3 thoughts on “Press

 1. hej , vi Lecheburre har precis landat i göteborg från en 2 månaders turne i Chile , vi vill se möjligheterna att medverka i galan eftersom vi står stark för det ni gör , hoppas på en svar ,
  kamper forsätter !
  mvh
  Luchano Lechbeurre

 2. Hej
  Vi kommer att hålla en kväll full med aktiviteter på lördag 13/9 på AIF BOXNING KLUBB Bråvallagatan 8, syftet? Att vi alla gemensamt fortsätter kampen mot rasism & kvinnovåld. Vi samlar en rad människor med olika bakgrund, ålder, ursprung och arbetsuppgifter men alla har samma mål, att vi vill förändra framtiden!
  Allt överskott av biljettförsäljningen går till Expo (arbetar mot rasism) och Alla Kvinnors Hus.
  Det blir mycket musik, artister, dansuppvisningar och föreläsningar.
  AIF Boxning är den som har satt ihop hela arrangemanget, vi jobbar ideellt men brinner för att få en utveckling i rätt riktning.

  Nu behöver vi en stor, delning och spridning av kvällen för att samla in så mycket pengar som möjligt åt de ovanstående organisationerna. Det vore toppen om ni har möjlighet att använda de kanaler som ni har så att så många som möjligt kan komma till oss och stödja kampen mot rasism och kvinnovåld.
  Hör gärna av er

  Mvh Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>