Musiker Mot Rasism galan @ Moriskan, Malmö

Biljettsläpp Musiker Mot Rasism galan – 17 maj på Moriskan, Malmö

MUSIKER MOT RASISM är ett initiativ som samlar musiker bakom parollen #motrasism och för ett Sverige för alla. Musiker har precis som alla andra samhällsmedlemmar ett ansvar för det samhälle de lever i, och därför vill Musiker Mot Rasism erbjuda en plattform för musiker att ta ställning och visa engagemang.

Galan i Malmö inleds med panelsamtal och filmvisningar, och bjuder på MUSIK i alla dess former. Det blir hip-hop, reggae, hårdrock, vispop, techno och allt däremellan!

Länk till biljettköp:

Var: Moriska Paviljongen
När: Lördag 17 maj
Tid: 15:00 – 03:00

Priser: EARLY BIRD – 100:- (OBS! Endast mellan 17/4 10:00 – 28/4 14:00), därefter STANDARD – 150:-

MER INFO OCH ARTISTSLÄPP LÖPANDE!

MUSIKER MOT RASISM arrangeras helt ideellt av föreningen med samma namn och syftet med galan är att verka opinionsbildande för mångfald och mot rasism genom ett positivt och kärleksfullt budskap, förmedlat med hjälp av de musiker och andra gäster som kommer finnas på plats.

Allt överskott från galan kommer oavkortat att skänkas till Asylgrupperna i Malmö.

INFO OM PANELSAMTAL, FÖRELÄSNINGAR OCH FILMVISNING (ca 16:00 – 19:00):

Musiker Mot Rasism-galan på Moriska Paviljongen bjuder på så mycket mer än fantastisk livemusik! Du kan även få ta del av intressanta föreläsningar, paneldiskussioner och filmvisningar!

Lyssna till Martin Fredriksson från Researchgruppen, som avslöjade näthatare i slutet på förra året. Hur såg kartläggningen ut och vad hände sedan? Träffa även mannen bakom succébloggen ”Inte rasist men…”, Henrik Johansson, och hör om vad som driver honom i kampen mot SD.

Hör på paneldiskussioner om högerextremismens framfart, med representanter från Expo och UMR, samt en avhoppad nazist. Men även diskussioner om hur man med hjälp av musik som vapen kan föra fram antirasistiska budskap i kampen mot rasism. Lyssna bl.a. till Aki från Labyrint och Hanouneh.

Mellan föreläsningar och paneldiskussioner får man en chans till att se filmer som Afro av Ninja Tyberg, Gabriel och Lasermannen av Babak Najafi samt Verkligheten av Tung Baba Movement!

BEKRÄFTADE BAND, ARTISTER & DJ:s (ca 19:00 – 03:00):

General Knas

general_knas

Grand Rezerva

MMR Malmö

Hanouneh

Hanouneh
Hanouneh

Kontra Musik

MMr

Per Hammar

Per Hammar
Per Hammar

Rivet

RIVET
RIVET

Skilla

Skilla
Skilla

Sara Thuresson

MUSIKER MOT RASISM skänker allt överskott från galan till den ideella organisationen Asylgruppen i Malmö.

Länk till biljettköp:

Var: Moriska Paviljongen
När: Lördag 17 maj
Tid: 15:00 – 03:00

Priser: EARLY BIRD – 100:- (OBS! Endast mellan 17/4 10:00 – 28/4 14:00), därefter STANDARD – 150:-

MER INFO OCH ARTISTSLÄPP LÖPANDE!

VARMT VÄLKOMNA!

MUSIKER MOT RASISM MALMÖ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>